laat je bedrijf spreken

Communicatie

Wedstrijd om aandacht: Vertel je eigen verhaal!

Communicatie

Communicatie

Maar hoe? En aan wie? Wanneer? Hoe lang? Hoe vaak? Online of offline??

Zoveel vragen over wat de beste methode is om je merk, product of dienst aan te prijzen.
Door de komst van de smartphone zijn we 24/7 aan het internet verbonden. De telefoon ligt altijd binnen handbereik, of je nu op kantoor bent, naar de wc gaat of gaat slapen. De telefoon is een verlengstuk van onszelf geworden. We leven misschien wel offline, maar zijn continu online. Of toch niet? Want hoe lang is onze concentratieboog als we berichten lezen of horen? De boodschap van een reclame moet kort, humoristisch én een krachtige kern hebben, anders klikken we door naar het volgende item, toch?

Het is een wedstrijd om de aandacht van de potentiële klant te krijgen op de juiste manier, op het juiste moment en met de juiste beleving.

Deze mooie uitdaging gaat TripleTribe aan. We zorgen dat we jouw ideale klant definiëren. We maken samen een doordacht communicatieplan, zodat je verhaal wordt verteld op diverse platforms, zowel online als offline. En we zorgen voor de juiste follow-up met onder andere een zeer geavanceerd CRM-systeem, TeamLeader, die overzicht biedt in het hele proces van leads tot after-sales.

Durf jij het aan, DE wedstrijd om de aandacht van je klant te winnen? Wij wel!

Kom bij ons langs, bel of mail ons en we laten je commercie groeien door jouw verhaal te vertellen. Wij geloven er in. Jij ook? Neem vandaag nog contact op met één van onze experts.

TripleTribe, mensen maken merken

Neem contact op!

Welke onderwerpen zijn voor u van toepassing?
Hoe kunnen we u bereiken?
Wat zou u graag willen vragen?