Intelligente bedrijfsvoering

Intelligente bedrijfsvoering tijdens de Corona-economie

Intelligente lockdown vraagt om intelligente bedrijfsvoering

Wil jij in deze Corona-economie overleven met je bedrijf? Dan zul je creatief en flexibel moeten zijn. Omdenken, out-of-the-box durven gaan. Je comfortzone verlaten en durven ondernemen.
Maar lukt dat wel? Kan je tijdens de gestelde lockdown zorgen voor voldoende middelen om jouw ondergang tegen te gaan?

Blijf alert, denk na en kom in actie!

Dat is het advies wat ik je kan geven. Deze tijd is voor iedereen nieuw. Voor de Nederlanders, de consumenten, maar ook voor het bedrijfsleven en de overheid. Iedereen moet schakelen, een nieuwe weg zoeken, maar welke is de beste?
Dat weten we pas achteraf. Maar één ding is wel duidelijk. Degene die niet in actie komt, overleeft het niet.
De regering heeft noodsteun-pakketten uitgeroepen, maar is dat de oplossing? Voor nu wel, maar ik vraag me af of dit voor de toekomst een goed besluit is geweest. Ook dat weten we pas later.

Maak van je gulden een daalder

Maak ‘meer geld’ van de financiële steun die je nu ‘krijgt’ van de overheid. En gebruik dit niet (alleen) voor je vaste lasten. Want dan sta je over een maand weer je handje op te houden. Ga ondernemen. Blijf schakelen tussen de mogelijkheden / de vrijheden die geboden worden vanuit het OMT (Outbreak Management Team). Dit vergt wekelijkse, misschien wel dagelijkse aanpassingen voor je bedrijfsplannen. Maar hierdoor kom jij wel de crisis door. Dit is de tijd om te shinen als ondernemer.

Mensen maken merken

Zie je het niet meer zitten? Komen de maatregelen van het RIVM op je af? Heb je hulp nodig om de mogelijkheden te zien, om out-of-the-box te denken, om te ondernemen?
TripleTribe helpt bedrijven met hun merken-, verkoop- en marketingvraagstukken door strategie, plan van aanpak en de invulling ervan. Door ‘in house’ kennis en ervaring bouwen we de meeste technieken zelf, ontwerpen we zelf de marketinguitingen en analyseren we samen met onze klanten de statistieken en resultaten. Snel en effectief

Wij geloven in gezamenlijk en direct resulterend overleg, gebruikersbeleving en continuous development (continue ontwikkeling).
Bel ons en onze experts komen meteen in actie voor jou en je bedrijf.
contact@tripletribe.nl
085 – 027 16 16

Kortom: Samen maken wij merken Kortom: Samen maken wij merken Kortom: Samen maken wij merken

Neem contact op!

Welke onderwerpen zijn voor u van toepassing?
Hoe kunnen we u bereiken?
Wat zou u graag willen vragen?