TeamLeader Begeleiding

Wij helpen je op de volgende manieren met TeamLeader.

 

1. Hulp BIJ opstarten en inrichten van TeamLeader

Wij helpen bij het instellen en technisch inrichten van het pakket TeamLeader. Dit houdt in dat we gaan kijken welke instellingen en mogelijkheden van het systeem passen bij jouw bedrijf. Om een zo goed mogelijk passend CRM-Systeem te hebben is dit van wezenlijk belang. Uiteraard gaan we hierover eerst met je in gesprek over jouw wensen en eisen.

Teamleader screenshot

2. Hulp MET implementatie

Als de technische inrichting staat, helpen we je met het implementeren van tools en programma’s die compatible zijn met TeamLeader. Denk hierbij aan Google- of Apple agenda, koppelingen met je email-account of MsOffice-365, marketing-automation (Mailchimp, SendinBlue), financiële koppelingen met o.a. Exact Globe of Twinfield, VOIP, Linkedin, Woo-Commerce / Magento (Webshop), WordPress, etc, etc…

Op dit moment zijn al meer dan 250 integraties mogelijk!

3. Hulp NA de opstart- en implementatiefase

TripleTribe kan je helpen met het opleiden van de gebruikers, zodat ze meteen aan de slag kunnen en TeamLeader gaan gebruiken waarvoor het bedoeld is: je bedrijf beter laten draaien! Dit kan gebeuren op locatie bij jouw bedrijf (of elders indien gewenst).

Daarnaast kunnen op onze trainingslocatie in Eindhoven extra (groeps-) trainingen gegeven worden om dieper op de materie in te gaan en de specifieke kennis per module te vergroten. Dit is verdeeld in een basistraining en een training voor gevorderden.