Een tevreden klant is de beste bedrijfsstrategie aller tijden!

Als jouw klantencontact en klantenreis een onderdeel is van jouw  marketing en sales, is de basis een passende CRM-strategie. Wij van TripleTribe vinden het fijn een prima CRM-Systeem of nieuwe software te verkopen! Maar wij willen graag een paar stappen eerder meedenken en strategisch de juiste keuze maken. Wij zien en ervaren dan de overtuiging van jouw bedrijf. En met die overtuiging gaan wij graag met jou aan de slag!

Dit doen we door met jou te praten en vooral heel goed naar je te luisteren. Dit is volgens ons de enige manier om je echt toegevoegde waarde te kunnen bieden. Op deze manier kunnen we dan samen komen tot de beste strategie, met de juiste overtuiging, op de juiste manier en met de juiste tools.

Wij zijn dan ook overtuigd, dat los van alle fantastische specificaties die TeamLeader biedt, we eerst samen een goed en helder gesprek moeten hebben over de echte drijfveren, motivatie en het waarom van jouw bedrijf.

GROOT DENKEN & KLEIN BEGINNEN. TeamLeader is een van de fijnste CRM-Systemen voor het klein en midden MKB. Schaalbaar, uitbreidbaar en vooral intuïtief. Is het nog niet passend, maken wij het passen! Zonder heftig te programmeren

Een gebruiksvriendelijk en intuïtief CRM-Systeem, waarmee je de hele klantenreis van begin tot eind kunt volgen en beheersen. Vanaf het eerste contact als lead tot dat de deal gesloten is, de werkzaamheden zijn uitgevoerd  en de factuur betaald is.

Het is een web-based programma, wat inhoudt dat je dit op elk device kan openen en bewerken met je eigen account.

Specifiek voor op je mobiel en tablet is er een TeamLeader-app, waarmee je onderweg snel kan werken, wanneer je bij een klant of leverancier bent. Denk hierbij aan het even bewerken van de gegevens van een bedrijf of contact, het scannen van een visite-kaartje of het maken van een afspraak of call.

Een ander sterk punt van TeamLeader is het feit, dat er al integraties bestaan met circa 250 andere programma’s en tools.

Denk hierbij aan koppelingen met je Google- of Apple agenda, koppelingen met je email-account of MsOffice-365, marketing-automation (Mailchimp), financiële koppelingen met o.a. Exact Globe en Twinfield,  VOIP, Linkedin, Woo-Commerce /Magento (Webshop), WordPress, etc, etc..

TeamLeader is een modulair programma, wat inhoudt, dat je eenvoudig kan beginnen en gelang de wens dit kan uitbreiden.

Functionaliteiten als Projectmanagement, agendabeheer of resourceplanning kan makkelijk nadien via TripleTribe worden bijbesteld en is direct inzetbaar via je eigen account. Zie hieronder de inhoud per pakket, te weten het instappakket “GO!”, pakket ”MOVE!’’ (ONZE aanrader!) en het meest uitgebreide pakket ‘’BOOST!”

Pakket GO! omvat de volgende functionaliteiten:

Contacten & bedrijven
Deals & bedrijven
Facturen
Producten / Artikelen
Statistieken

Pakket MOVE! omvat de volgende functionaliteiten:

Alles in GO! +
Projectbeheer
Budget & winstberekening
Digitale werkbonnen
tijdregistratie
Agendafunctie / Taakbeheer
Abonnementen

Pakket BOOST! omvat de volgende functionaliteiten:

Alles in MOVE +
Resource planning
Verzuim en vakantiebeheer
Uitgebreide statistieken
Ticket / Support beheer

TripleTribe is Certified Partner van TeamLeader, waarvan er momenteel slechts 3 in Nederland zijn.

Wij ondersteunen je van de eerste oriëntatie tot de implementatie en alle begeleiding en training daarna. Dit doen we door het geven van goede voorlichting vooraf, zodat het juiste product gekozen kan worden.

Daarna kunnen we de inrichting van het systeem verzorgen en kunnen we trainingen geven, zodat iedereen TeamLeader snel kan doorgronden en er zeer eenvoudig en snel mee kan werken.

Mochten er daarna nog vragen of onduidelijkheden zijn, helpen onze gecertificeerde TeamLeader experts je weer snel op weg.