Wij steunen KWF en Kika!

TripleTribe steunt (uiteraard) KWF en Kika van harte.

Helaas kent iedereen van ons wel iemand die ”bekend” is met de verschrikkelijke ziekte kanker. Of nog erger, die iemand verloren heeft aan deze ziekte.
Dit is dan ook één van de redenen waarom TripleTribe zich hard maakt voor deze ziekte en het KWF & KIKA steunt in haar strijd tegen deze ziekte.
Van 30 augustus t/m 5 september collecteert KWF weer. Maar je hoeft niet te wachten. Doneer nu alvast online en je geld kan direct worden ingezet in een van de honderden onderzoeken, die KWF financiert. Je kan ook zelf een actie op touw zetten of meedoen aan de KWF-Loterij.

Wij vinden dit zo belangrijk dat we graag deze maand in aktie komen voor deze doelen.

Help uzelf met onze diensten en steun daarmee KWF en Kika!

Op de volgende manieren helpt TripleTribe u én KWF / Kika:

TeamLeader

Als u besluit om via TripleTribe een (of meerdere) TeamLeader-licenties aan te schaffen, dan doneren wij de gehele eerste maand aan licentiekosten aan KWF / Kika.
U helpt daarmee in eerste instantie uzelf, door de aanschaf van een zeer intuïtief CRM-pakket en daarnaast steunt u deze goede doelen!

Uiteraard zouden we het ook geweldig vinden als u, mocht u geen gebruik maken van de aktie, een vrijwillige donatie doet aan KWF / Kika.

Strategisch Plan

Als wij u mogen helpen met het maken van een strategisch plan voor uw bedrijf, doneren wij €150 aan KWF / Kika.

Webshop

Als u besluit om uw webshop door ons te laten bouwen, doneren wij  €100,- aan KWF / Kika

Website

Als u besluit om uw website of webshop door ons te laten bouwen, doneren wij €50,- aan KWF / Kika