TripleTribe Kringloopweken

Zaterdag 3 oktober 2020 is het de Dag van de Kringloop (eerste zaterdag van oktober).
De missie van Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) is: “Het bevorderen van kwaliteit en doelmatig product- en materiaal hergebruik bij leden van BKN, alsmede het stimuleren van sociaal ondernemerschap onder haar leden.”
TripleTribe haakt hierop in. TripleTribe voegt kwaliteit toe!!

Duur actie

2 oktober 2020 – 22 oktober 2020 (3 weken)

Inhoud Actie

Toe aan een nieuwe website?

Recycle je website

Ruil je oude website in voor de meest up-to-date website met nieuwste features (1).

Heb je momenteel geen tijd om een up-to-date website te maken, maar wil je juist nu wél digitaal vindbaar zijn? TripleTribe zorgt hiervoor.

Wij beoordelen je huidige website gratis. De inruil levert een kwalitatieve hoogwaardige website op. Vraag naar de voorwaarden.*
Vernieuw je SEO
Ruil je oude websiteteksten in voor nieuwe SEO krachtige websiteteksten (2).
TripleTribe zorgt voor nieuwe SEO-teksten nav de inruil van de oude teksten met een maximum tot 3 websitepagina’s die worden geoptimaliseerd*.
Vraag naar de voorwaarden.

Kringloop weken TripleTribe

Fris je hosting op en ruil in

Ruil je huidige website hosting in voor de hosting bij TripleTribe. Wij ontzorgen je door de continuïteit te waarborgen en de updates uit te voeren(3).De hosting neemt TripleTribe over bij overdracht van de oude hostingpartij. 1e maand gratis hosting*. Vraag naar verdere voorwaarden

Maak je website meer waard

Verrijk je website door te meten wie er op je website komt. Laat TripleTribe kwaliteit toevoegen aan de meetbaarheid van je website (4).
TripleTribe verrijkt de website door installatie van o.a. Google Analytics, Search console en desgewenst Facebook-pixel.
*Niet icm andere acties. 

Recycle je webshop

Ruil je webshop in, deze is geld waard.
Bij inruiling van je huidige webshop voor een moderne webshop profiteer je direct.(5).

TripleTribe voegt kwaliteit toe door gebruik te maken van de technologie van een moderne shop. Zeer gemakkelijk in gebruik en beheer. Profiteer van deze actie vandaag nog!
Vraag naar de voorwaarden.

Toe aan een up-to-date CRM-systeem? Ruil je oude licenties in bij ons.

TeamLeader

Ruil je CRM-licenties in voor een TeamLeader licenties. TripleTribe neemt de licentiekosten over van je huidige CRM-systeem en jij profiteert van een zeer toegankelijk intuïtief CRM-programma TeamLeader(6).
* Niet icm andere acties.

Haal meer uit contacten. Recycle je visitekaartjes

Leadgeneratie

Recycle de fysieke visitekaartjes van je (zakelijke) contacten en TripleTribe maakt jouw zakelijke netwerk meer waard door kwaliteit toe te voegen(7). Je kunt je netwerk direct verrijken met je kennis en kunde door het sturen van mailcampagnes.
Vraag naar de voorwaarden.
*Niet icm andere acties.

Recycle je Social Media

Ruil je huidige social media contentkalender in voor een nieuwe. En optimaliseer je social media platforms (8). Hiermee bespaar je tijd en kun jij je focussen op je eigen diensten en specialiteiten.
*Niet icm andere acties.

kringloop actie