TripleTribe Werkstress Actieweken

ln de week van 16 november tot en met 20 november is het

De week van de Werkstress

Zeker in deze onzekere tijden door het Coronavirus is het van belang om de juiste balans te vinden, zowel zakelijk als privé. Het thema voor dit jaar is dan ook:

BLIJF IN BALANS!

Verlaag je werkdruk door te investeren in het slimmer werken. Hiermee voorkom je werkstress bij jezelf en je collega’s. TripleTribe helpt je met de focus door te werken met concrete oplossingen en plannen.

Wij de stress, jij het resultaat. Samen in balans!

werkstress

Website

Werk je met klanten, dan heb je een website. Maar is deze website up-to-date? Voldoet de website nog aan de vraag van je klanten? Je bedrijf is continue aan verandering onderhevig, zeker in de tijd waar de vraag van je klant wellicht verandert.
Een website is een dynamische tool dat meebeweegt met je bedrijf. Daarom is het goed om ieder jaar kritisch te kijken naar je eigen website. Helaas wordt hier vaak geen tijd voor ingeruimd. Daarom doen wij dat voor jou. Wij zorgen dat de website weer up-to-date is.

Maak een afspraak

Webshop

Slimmer werken levert je tijd op. Zeker in deze tijd dat we de reisbewegingen moeten beperken en dus minder kunnen gaan winkelen is een webshop de uitkomst. Maar is jouw webshop wel up-to-date? Kan je de vraag van je klanten aan? Hoe is je aftersales geregeld?

Aanbieding website en webshop

TripleTribe biedt tijdens de actieweken van de werkstress aan om GRATIS een scan te maken van je website en je webshop.

Mochten er vervolgstappen genomen moeten worden, zullen we dit in een kant-en-klaar overzicht terugkoppelen. Hierdoor is er duidelijkheid en overzicht voor je. En levert het geen stress op.
Voorkom stress, ben up-to-date!

Maak een afspraak

Strategisch plan

Met een plan, minder stress.

Zolang je team / afdeling / bedrijf weet wat het doel is, is het maken van de route er naar toe minder chaotisch. Verlaag de werkdruk door te investeren in een goed doordacht plan. Hiermee voorkom je werkstress bij jezelf en je medewerkers.

Heb jij het optimale plan om met de juiste focus slimmer te werken zonder stress?

 Aanbieding

TripleTribe helpt je met het maken van strategische keuzes om de focus zo te leggen dat je medewerkers slimmer kunnen werken.

Neem contact met ons op!

TeamLeader

Met structuur, geen stress.

De hele klantenreis volgen en beheersen met het CRM-softwaresysteem TeamLeader.
Het invullen van werkbonnen, timesheets, facturatie en projectplanning allemaal centraal op één plek. Dit geeft structuur, overzicht en inzicht.

Hoe is jouw klantenreis geregeld? Kunnen de vertegenwoordigers makkelijk bij alle klantinformatie? Is de administratie en facturatie gekoppeld met je CRM-systeem?
Hou je de planning van al je projecten in de gaten qua budget en tijd?
Met het CRM-systeem TeamLeader werk je slimmer en is er een goed overzicht. Kies jij om stressvrij te werken? Kies TeamLeader.

Aanbieding

TripleTribe zorgt voor een inventarisatie van de mogelijkheden om de optimale structuur te bieden, zodat jij het overzicht hebt.

Met het beste CRM-software systeem voor de MKB, TeamLeader, werk je efficienter.